Workshops

De workshops duren een gehele dag. Ontvangst is vanaf 9:45 uur, en we starten om 10 uur en eindigen uiterlijk rond 17:00 uur. De kosten zijn € 80 als je zelf een opstelling doet en  € 40 als je alleen komt als representant. Er wordt géén lunch verzorgd.

De groepsgrootte is tussen 7 en 10 mensen inclusief een team opstellers (2 à 3). Op een dag kunnen ongeveer 5 opstellingen gedaan worden. De dag heeft het karakter van een werkplaats. Dat wil zeggen: als deelnemer kan je meedoen op een manier, die op dat moment bij je past. Het kan zijn, dat je een keer wilt ervaren wat een opstelling eigenlijk is; of je wilt juist gericht aan een vraag uit jouw leven werken. Als opstellers nemen wij de vrijheid om dingen uit te proberen zodat de workshop ook aan ons eigen -doorgaande- ontwikkelingsproces als opsteller bijdraagt.

Je kunt je voorbereiden door de vragenlijst in te vullen.

Data in 2020

  • zondag 15 maart
  • zondag 5 april
  • zondag 7 juni

Locatie

Theateropleiding Selma en Suzanna
Grote Wittenburgerstraat 9b
1018 KV Amsterdam

Inschrijfformulier

Met deze inschrijving verplicht je je tot betaling van het verschuldigde bedrag á 80 euro.
Gelieve het bedrag over te maken op rek. nr NL75 ABNA 0832493562 ten name van A.C. Levisson.

Als u op verzenden klikt nemen wij uw aanvraag in behandeling. Binnen 3 werkdagen ontvangt u van ons bevestiging of een alternatief voor een andere workshop.

Indien je onverhoopt bent verhinderd moet je dit uiterlijk 72 uur van te voren melden per e-mail. Anders zijn wij genoodzaakt het gehele verschuldigde bedrag in rekening te brengen.