Workshops

De workshops duren een gehele dag. Ontvangst is vanaf 9:45 uur, en we starten om 10 uur en eindigen uiterlijk rond 16:00 uur. De kosten zijn per september 2021 € 100 als je zelf een opstelling doet en € 50 als je alleen komt als representant. Er wordt géén lunch verzorgd.

De groepsgrootte is tussen 7 en 10 mensen inclusief een team opstellers (2 à 3). Op een dag kunnen ongeveer 5 opstellingen gedaan worden. De dag heeft het karakter van een werkplaats. Dat wil zeggen: als deelnemer kan je meedoen op een manier, die op dat moment bij je past. Het kan zijn, dat je een keer wilt ervaren wat een opstelling eigenlijk is; of je wilt juist gericht aan een vraag uit jouw leven werken. Als opstellers nemen wij de vrijheid om dingen uit te proberen zodat de workshop ook aan ons eigen -doorgaande- ontwikkelingsproces als opsteller bijdraagt.

Je kunt je voorbereiden door de vragenlijst in te vullen. Je hoeft deze vragenlijst niet mee te nemen. Deze is alleen voor jezelf bedoeld.

Data in 2021. In verband met covid zijn de data onder voorbehoud.

  • zondag 15 augustus 2021 (onder voorbehoud van coronabeleid)
  • zondag 22 augustus 2021 (onder voorbehoud van coronabeleid)
  • zondag 24 oktober (onder voorbehoud)
  • zondag 14 november (onder voorbehoud)
  • zaterdag 27 november (Rotterdam, Hoogvliet)

Locatie

Theateropleiding Selma en Suzanna
Grote Wittenburgerstraat 9b
1018 KV Amsterdam

Inschrijfformulier

Met deze inschrijving verplicht je je tot betaling van het verschuldigde bedrag à € 80 dan wel € 40, per september 2021 respectievelijk 100 Euro dan wel 50 euro.
Gelieve het bedrag over te maken op rek. nr NL75 ABNA 0832493562 ten name van A.C. Levisson.


    Als je op verzenden klikt nemen wij je aanvraag in behandeling. Binnen 3 werkdagen ontvang je van ons bevestiging of een alternatief voor een andere workshop.

    Indien je onverhoopt bent verhinderd moet je dit uiterlijk 72 uur van te voren melden per e-mail. Anders zijn wij genoodzaakt het gehele verschuldigde bedrag in rekening te brengen.