Over ons

Familieopstellingen-Amsterdam is ontstaan in 2004.

Wij zijn 3 vrouwen die hun opleiding gedaan hebben bij het Hellinger Instituut in Groningen. Sinds dat moment geven wij één keer per maand een workshop. Daarnaast komen we regelmatig bij elkaar in een intervisie setting, houden onze vakliteratuur bij en volgen regelmatig workshops om onze kennis bij te houden en nieuwe technieken te leren.

Onze werkgroep karakteriseert zich als divers. Ieder van ons heeft een verschillende achtergrond en wat ons bindt is de passie die wij hebben voor het werk van Hellinger. Gedurende de workshop zullen verschillende opstellers die dag aan het werk zijn en is de diversiteit van stijlen zichtbaar en voelbaar.

De deelnemers ervaren de dag als verrassend, veilig, inzichtgevend en helend. Ondanks dat de onderwerpen en de opstellingen soms als zwaar ervaren worden, is er ook altijd ruimte voor een lach.

Lia van Beek

Afgestudeerd als pedagoog, heb ik me verder ontwikkeld als NLP coach, trainer en loopbaanadviseur. Ik heb ruime ervaring met burnout begeleiding. Momenteel richt ik me vooral op systemisch werken. Loopbaanopstellingen zijn voor mij een belangrijk aandachtsgebied. Ik heb workshops gevolgd van Marianne Franke, Johannes Schmidt en Guni-Leila Baxa. Sinds 2022: certificaat ‘Vertrouwenspersoon’

Carolyn Levisson

Ik ben psychotherapeut, niet meer BIG-geregistreerd, werk vanuit verschillende referentiekaders: client centered, solution focused, systeembenadering. Werkzaam geweest als studentenpsycholoog aan de TUDelft  en verbonden geweest aan de opleiding creatieve therapie van de Hogeschool Utrecht. Na de opleiding familieopstellingen aan het Hellinger Instituut heb ik workshops gevolgd van o.a. Marianne Franke en Ursula Franke.

Hemmy Awater

Ik ben van huis uit jurist en heb brede leidinggevende en bestuurlijke ervaring. Daarnaast ben ik de afgelopen 20 jaar actief geweest als zelfstandig management- en loopbaancoach. Ik heb verschillende opleidingen op het gebied van management en coaching gevolgd, waaronder in 2006/2007 de opleiding organisatieopstellingen bij het Hellingerinstituut.

N.B. Alle oprichters en trainers van de werkplaats zijn als opsteller opgeleid aan het Hellinger Instituut Nederland door Jan Jacob Stam en Bibi Schreuder.